Dele opp Bjørnafjorden?

I romjulen og på nyåret har flere representanter i Bjørnafjorden Senterparti tatt til orde for å dele opp igjen Bjørnafjorden kommune. Det har tydeligvis ikke vært så gøy å lede den nye kommunen, eller de har kanskje ikke fått det skikkelig til?

Men hvorfor stoppe med å gå tilbake til Os og Fusa?

I 1963 var Fusa tre kommuner: Fusa, Strandvik og Hålandsdalen. Hvis vi skal løse opp igjen kommuner som det er brukt millioner av kroner på å slå sammen, og skal bruke millioner av kroner på å bygge opp igjen to politiske og kommunale prosjekt, burde man vel gjøre det enda bedre og virkelig gå tilbake til småkommuner?

Kanskje også tidligere Os kommune kan deles opp også? Søfteland, Søre Neset, Søre Øyane, Lysefjorden og Osøyro? Minst mulig kommuner med hver sin småkonge eller dronning som kan styre. Et NAV kontor på hvert hjørne og en ordfører i hvert hjem.