Slik ble resultatet første uke

Den første uken med litt endret livsstil i form av mer aktivitet og fokus på kostholdet har resultert i en reduksjon på 1,7 kg fra forrige søndag, og det etter en lørdag med god mat og drikke. Dagens vekt endte på 98,3 kg.

I det 0,1 tonn ble markert på vekten forrige søndag, og årsverste vekt var et faktum, har jeg gått inn for å komme mer i aktivitet, foreløpig i form av en 30-40 minutters luftetur alle dager hvor det lar seg gjøre, og mer fokus på hva jeg spiser. Ikke noe snop, søtbakst eller overdrevet inntak av fet mat, som jeg for øvrig har et veddemål med min kjære om å klare frem til 20.desember.

Mitt selvpålagte alkoholforbud ble derimot brutt to ganger denne uken. Begge gangene i Frimurerlosjen. Først på onsdag da jeg vandret videre i en av gradene i frimureriet, og så på lørdag da vi var samlet på kollegiefest. Jeg anser det derimot ikke som et stort løftebrudd ovenfor meg selv da disse to anledningene var planlagt i forkant, og bretter opp ermene for å være flinkere til å etterlever dette punktet ut perioden.

Det å komme seg ut på en rask tur er ikke bare godt for kroppen, men også for hodet. Den mentale biten i alt dette er selvfølgelig svært viktig å følge opp. Gjenåpningen av samfunnet har også bidratt til å gi meg en av de tingene jeg setter mest pris på: møtet mellom mennesker. Det å endelig kunne snakke med mennesker ansikt til ansikt.

Dette prosjektet er derimot ikke for andre. Det er kun for meg selv, selv om jeg deler litt på veien.

Jeg har ikke veid meg denne uken, og var derfor litt spent på hvordan det ville være å gå på vekten i dag. Den positive endringen tar jeg med meg inn i en ny uke, og er klar til å fortsette ferden mot et lettere liv.

En av de tingene jeg skal forsøke neste uke er en matkasse fra HelloFresh. 3 middagsretter som skal være enkle å komponere, bidrar til mindre matsvinn og mer varierte retter. Her kommer det en liten oppdatering rundt erfaringene mine neste søndag – så følg med.