1.mai falt på en lørdag i år. Etter en enkel frokost bestående av to speilegg, rester av yoghurtbrødet fra i går, agurk og kaffe gikk turen til treningssenteret. Med planer om å besøke mine foreldre litt seinere på dagen.

Har klart å holde meg til minimum to turer ukentlig i en god periode nå. Helst tirsdag og torsdag, men faller møter eller andre planer på en eller begge dagene flytter jeg treningen en dag før eller etter. Denne uken ble treningen derimot flyttet to dager, men jeg holder fremdeles aktivitetsnivået oppe.

Noen bruker nok 1.mai til å gå i tog, eller på andre måter markere arbeidernes dag på. Jeg brukte heller deler av dagen på å hjelpe noen av de bedriftene i restaurantbransjen, som holder åpent på slike dager, med å skaffe nødvendige varer for å sikre omsetningen i helgen.

Når du går ut for å ta deg en øl eller spise noe på dager som 1.mai er det utrolig flott at du støtter disse næringene, men husk å ikke klager for mye på prisen på en pils eller maten du spiser. Det skal tross alt betale et fornuftig lønnsnivå både til servitører og kokker, samt høye leiekostnader på sentrale lokaler. Istedenfor, legg heller igjen litt tips.

De to avsnittene blir min 1.mai tale, eller oppfordring.

Dagen gikk i hvert fall videre til mine foreldre hvor det ble rømmegrøt, spekemat og kaker. Flagget var oppe, og stemningen god – selv om en planlagt utendørs lunsj ble flyttet innendørs da Vestlandet valgte å trosse værmeldingene og legge på noe skyer på en meldt skyfri himmel.

Med mørke skyer i horisonten ble lunsjen flyttet innendørs.
God stemning de gangene solen trosset skydekke.

Mine foreldre har hatt en trampoline stående til glede for nevøen og niesen min, samt ungene til min onkel. Nå har de blitt eldre, og Markas (5) har gledelig valgt å ta over stafettpinnen. Etter at min far brukte 2 timer i går kveld på å ta deler av den fra hverandre, brukte vi ikke mer enn en halvtime på resten. Før det gikk nok en halvannen time å få den på plass igjen!

Trampoline med utsikt.

Jeg skadet fingeren, men det gikk greit med plaster på, og litt medisin!

Fashion 2021: ullsokker, piquet og shorts fra Dressmann, øl fra Kiwi.

Nå er det stor glede i hjemmet, og hele familien har testet ut vårt nyeste tilskudd i hjemmet. Når alle var fornøyd og ferdig med hopping, så var det moro å perle med en liten gave fra min søster. Og slik ble en fin lørdag med familien avsluttet.

Hva har du gjort på i dag? Legg gjerne igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..