Kategorier
Blogg Skatt og avgifter

Norge trenger gründere

Mer enn noen gang er de som tør å satse for å skape arbeidsplasser noe norske politikere bør dyrke og heie frem. I en situasjon hvor verden er i sterk forandring på grunn av en pågående pandemi, men også hvor automatisering og digitalisering, trengs det nye arbeidsplasser – og gjerne også nye yrker – i Norge.

Fremskrittspartiet vil kutte i skjemaveldet og offentlig byråkrati. Det må være minst mulig fokus på formaliteter og mest mulig fokus på det som er viktigst – nemlig ideen og produktutvikling.

Det må satses mer på forskning og utvikling for å sikre at Norge ligger i front på nyskapende teknologi. Norske bedrifter bør kunne komme ut i markedet med nye og innovative produkter som kan skape grobunn for internasjonale selskaper.

I regjering bidro FrP til å kutte i formuesskatten og fjerne arveavgiften. Det gir mer kapital i private hender, og kan fjerne den konkurransevridningen som er lagt på norske bedriftseiere.

Gode ideer og mennesker som tør å satse på egne ressurser er avgjørende for fremtidig utvikling og innovasjon.

Fremtidens arbeidsplasser skapes av enkeltmennesker – de blir ikke politisk vedtatt. Det er likevel mye politikere kan gjøre for å sikre gode muligheter for å lykkes som gründer. Der har FrP og høyresiden overlegne løsninger fordi vi lytter til de som ønsker å skape noe og de som skaper arbeidsplasser allerede.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..