Dominanskriminalitet er et problem

For en tid tilbake spurte jeg spørsmålet på Twitter i en debatt om rasisme: Hva kaller du vold mot etnisk hvite nordmenn utelukkende utført av minoritetsungdom på bakgrunn av hudfarge? Ingen gav et tydelig svar, men nå har danskene gitt meg svaret.

Tilfeldig vold mot nordmenn, dansker og svensker er blitt mer og mer vanlig. I flere av tilfellene blir den grove, hensynsløse og uprovoserte volden filmet og lagt ut som «skrytevideoer». I mange tilfeller blir også offeret ranet og fornedret.

Ett av de groveste tilfellene i seinere tid, som selv våre mainstream medier ikke kunne skjule, er fra vårt naboland Sverige. Hvor to ungdommer som nektet å kjøpe narkotika ble bortført, voldtatt og utsatt for grov mishandling i timevis.

I Norge har Oslo politidistrikt nå registrert 197 gjengangere i det ungdomskriminelle miljøet. En økning fra 151 i 2017. 181 av disse er i alderen 10 til 17 år. Disse, såkalt mistilpassede ungdommene, bruker stadig mer og grovere vold mens de raner jevnaldrene. De angriper i flokk, og går stort sett på enslige ofre.

I slike miljøer er det status å utøve vold, og hvis det ikke brukes strengere og hardere tiltak for å stoppe disse ungdomskriminelle vil utviklingen bare bli verre. Ett av flere viktige tiltak er at både norske medier og politikere ikke har berøringsangst for å ta tak i de utfordringene som en feilslått innvandringspolitikk fører med seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..