Kategorier
Blogg Innvandring

Et oppgjør med SIAN

FrP skal være kjent for å tale der andre tier, så her er mitt personlige oppgjør med SIAN.

Siv Jensen har slått det fast flere ganger at medlemskap i Fremskrittspartiet ikke er forenelig med SIAN. Seinest i fjor ble ordførerkandidaten i Nesodden ekskludert fra partiet etter å ha delt det Nettavisen kaller for islam- og muslimkritiske innlegg på Facebook. Dette er en linje jeg stiller meg fullstendig bak.

For å kalle en spade for en spade: Det var ikke islam- og muslimkritikk som ble delt på Facebook av Brungot, men islamofobi og rasisme.

Religionsfriheten skal stå like sterkt som ytringsfriheten i Norge. Det betyr at også muslimer og islam har en plass i det norske samfunnet.

Kort oppsummert:

  • Ingen skal deporteres eller interneres på grunnlag av sin tro i Norge, som SIAN-lederen Lars Thorsen er dømt for å ha ytret.
  • Alle skal ha friheten og retten til å tro, eller ikke tro, på akkurat hva de vil innenfor Norges grenser.

Videre er det viktig å presisere:

Religion er fortsatt en stor kilde til makt i mange miljøer i dagens Norge. Religion bør og skal derfor kunne kritiseres på lik linje med andre maktstrukturer.

Religionskritikk, også kritikk av islam, er derfor en viktig del av den offentlige debatten. Samtidig er det kanskje bedre å løfte frem de kritiske stemmene på innsiden av de muslimske miljøene, fremfor å stå på utsiden og rope på hva som er galt. Eksempelvis kvinneopprører i det somaliske miljøet i Oslo bør gis uforbeholden støtte.

Politikerne sin oppgave er derimot også å se på lover og regler som bidrar til å sikre at spesielt kvinner og barn som lever i patriarkalske miljøer får de samme mulighetene som resten av borgerne i Norge.

SIAN bidrar ikke til en positiv debatt og utvikling hva gjelder gode tiltak for å sikre alle nordmenn, også de som har Allah som sin Gud, like oppvekstsvilkår og muligheter. Min påstand er at de tvert imot bidrar til økt polarisering med sine provokasjoner, og den unødvendige blasfemien.

For selv om jeg fordømmer volden som SIAN-lederen ble utsatt for når han brukte sin ytringsfrihet i Bergen lørdag 22.august, så betyr det på ingen måte at jeg kan stille meg bak budskapet som ble fremmet. Det vil jeg skal være tydelig og klart.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

3 svar på “Et oppgjør med SIAN”

Men hva er problemet med å være islamfiendtlig? Jeg kommer aldri til å forstå nordmenn som aksepterer en latterlig drapssekt fra ørkenen. Du sier religionsfriheten må stå sterkt, men den kan ikke være sterkere enn nordmenns rettigheter i eget land. Vi kan da for pokker ikke slippe inn hele verden og la de gjøre nøyaktig som de vil. Dette er vårt land, det eneste landet vi har. For meg betyr religionsfrihet at jeg har frihet til å ikke bli utsatt for din lattterlige religion. Jeg har rett til å ikke bli utsatt for religiøse tullinger. Det krever jeg i Norge i 2020. Vi bor i et moderne, likestilt, fredelig land. Hva skal vi med reliigoner som kun gjør alt verre for oss?? Vi nordmenn er så dumsnille at vi er nesten verre enn svenskene. Se på svenskene, de ville være verdens snilleste humanitære stormakt. Så de åpnet døra og slapp inn absolutt alt, Og nå er Sverige et u-land som snart er konkurs. En krigssone, et helvete i Skandinavia. Og her sitter du og forsvarer faanskapen. Dette landet ga deg absolutt alt du har. Og nå er på tide på betale gjelden din, stå opp for landet ditt og kutt ut denne latterlige muslim rævsleikinga du driver. Muslimer har 47 land å velge imellom. 47 land tilbyr total religøs kontroll, kaos og elendighet.Så hvorfor i helvete ska de sitte i lille Norge og mase om rettigheter? Det enste de gjør, er å kalle oss rasister og lage et helvetes bråk. Etter at vi slapp dem inn og hjalp dem. De kan reise hjem hvis det ikke er nok islam her for dem. God tur og kom aldri tilbake.

Og forresten, du burde absolutt melde deg inn i SIAN. Jeg meldte meg inn etter at jeg så hva slags behandlig de fikk. SIAN er imot islam, det burde alle nordmenn være. Den religionen er en politisk ideologi som nå kjemper hardt for å ta over landet vårt. Meld deg inn i SIAN og gjør din plikt som nordmann. Støtt landet ditt, det eneste landet du har. Og hvis noen kaller deg rasist, hva så? Folk kaller meg rasist rett som det er og det tar jeg som et komplimang. Fordi i 2020 så er rasister ikke noe annet enn folk som bryr seg om landet og folket sitt. Hvis jeg sier at Norge tilhører nordmenn så er det bestandig en veik faan som begynner å prate om rasisme. Det er ikke rasistiskt å støtte landet sitt. Det er ikke rasitiskt å være imot en invasjon av landet sitt. Så det rasist-pisspratet betyr ingenting lenger.

Liker

Du fordømmer volden mot SIAN, men du kan på ingen måte støtte noe de sier. Slik prater en politker, du har beina godt plantet på hver sin side av saken. Klarer ikke å ta et klart standpunkt, best å være uklar og difus, ikke sant? Kanskje du får noen ekstra stemmer ved neste valg hvis du unngår å ta et standpunkt. Dæven som dere politkerjævler spyr ut dritt, tror dere virkelig at folk er dumme nok til å høre på det dere sier? Den tiden er over. Jeg foreslår at du skjerper deg, gror et par baller, slutter å oppføre deg som et barn og blir en mann. Si det du mener og kutt ut dette tullet du driver med. Du kan ikke være enig med alt og alle alltid bare for sanke stemmer. Til slutt må du velge noe du tror på, ta et standpunkt.

Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..