Kategorier
Blogg

Slik kan du bygge en politisk korrekt bedrift i Norge

Hvis man skal bygge den politisk korrekte bedriften i Norge bør den se slik ut:

Av 100 ansatte bør 15 av dem være innvandrere. 14,7% av Norges befolkning er nemlig innvandrere eller barn med innvandrerbakgrunn.

Vi har selvfølgelig ikke noe register i Norge på hvor mange som er mørkhudet, men hvis vi tar utgangspunkt i SSB sine tall om at 14% av innvandrerne kommer fra Afrika, 33,5% kommer fra Asia og 2,9% kommer fra Sør og Mellom-Amerika kan vi anta at 7-8 av disse personene med innvandrerbakgrunn bør være mørkhudet.

I 2019 hadde vi en svak overvekt av menn i befolkningen på 50,39% mot 49,61%. Ettersom dette fremdeles er mer eller mindre likt bør selvfølgelig kjønnsfordelingen være 50-50.

Det finnes ingen offisielle tall på hvor mange LHBTIQ mennesker det er i Norge, og Bufdir sin undersøkelse viser en svært stor spredning i resultat fra 1,2% opp til 10%. Samtidig kjenner 3 av 4 i befolkningen noen som er homofile, lesbiske eller bifile. Her vil altså et sted mellom 1-10 personer være helt innenfor, men potensielt også flere.

Mellom 15 og 18% har nedsatt funksjonsevne, og bedriften bør derfor altså ha 15-18 ansatte med tilpasset arbeid.

Fordelingen av de forskjellige gruppene bør selvfølgelig gå på tvers av kjønn og hudfarge. Dette vil trolig være en fordel, og vil selvfølgelig også gi bedre potensiale for lederstillinger.

Ettersom politisk ståsted ikke skal påvirke et ansettelsesforhold er selvfølgelig dette irrelevant, men det skader jo selvfølgelig ikke å ha et bredt utvalg av meninger. Da helst politisk korrekte meninger, slik at man ikke får for store motsetninger.

Lykke til med å bygge din politisk korrekte bedrift!

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Ett svar på “Slik kan du bygge en politisk korrekt bedrift i Norge”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..