Kategorier
Lokalpolitikk

FrP for barn og unge i Bjørnafjorden

Fra vugge til grav skal Fremskrittspartiet være partiet for deg som velger. Både for førstegangsvelgere og foreldre bør derfor FrP være et naturlig valg.

FrP vil sikre at vi har full barnehagedekning i hele Bjørnafjorden, og opprettholde barnehagetilbudet i nærmiljøet der folk bor, samt bygge ut tilstrekkelig med nye barnehager i samarbeid med private aktører.

Mangfold i barnehagetilbudet er viktigere enn hvem som driver barnehagene.

Vi vil utvide SFO-tilbudet – fleksibel drift og utvidet åpningstid, og vi skal opprettholde skolestrukturen i hele kommunen, samt utvide Prosjekt Bedre læringsresultat (BLR) til hele Bjørnafjorden (tidlig innsats, høyere lærertetthet, forsterkingslærere, Leselos, Språkløyper, Dei Utrulege Åra).

Tilbudene og tjenestene i en kommune skal være tilpasset brukerne er filosofien til FrP.

Frp vil utvikle bibliotekene som sosial møteplass for formidling av kunnskap og kultur for alle aldersgrupper, gode lesesaler for studenter. I tillegg må vi etablere uorganisert fritidstilbud (Ung Arena) for ungdom i Os Aktiv, og la ungdommen selv være med å utvikle tilbudet.

Investering i barn og unge som den største ressursen vi har er viktig for oss i FrP.

Vi må styrke fritidstilbudet for psykisk utviklingshemmede, ref. Torsdagsklubben, Felleskapsreiser til Kypros/Lanzarote, Stjernelaget og håndball.

Det å ha spesielle behov skal følges opp.

Vi skal ha nulltoleranse for mobbing i barnehage og skole. Nettopp derfor vil vi videreføre «Innsatsteam mot mobbing” for barnehager og skoler i Bjørnafjorden kommune.

Når utdannelsen er ferdig er det viktig å ha en jobb å gå til, og en mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet.

Gjennom en aktiv næringspolitikk legge til rette for nye arbeidsplasser i Bjørnafjorden, og dermed redusere behovet for pendling. FrP vil drive tett oppfølging av bedrifter som vil etablere seg i kommunen, og sikre næringssjefen sin rolle.

JA-holdning i areal- og utbyggingssaker er viktig for å sikre alle muligheten til å skaffe seg sin egen bolig. ALLE saker skal vurderes individuelt, og den private eiendomsretten står sentralt for både tiltakshaver og naboer.

Bjørnafjorden kommune trenger et handlekraftig og stabilt styre, som også utvikler gode tjenester og tilbud til den enkelte – med fokus på utvikling, vekst og muligheter.

Stem på Terje Søviknes som ordfører, og Fremskrittspartiet lokalt, i Bjørnafjorden.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..