Kategorier
Lokalpolitikk

Fremskrittspartiet har stått for fremgang og stabilitet i Os

Fremskrittspartiet har hatt flertall i Os kommune sammen med Høyre siden 1999. Dette har gitt forutsigbarhet, enighet og fremgang for kommunen. Alternativet er et lappeteppe av politiske meninger, mange løfter som skal oppfylles og høyere kostnader for innbyggerne for å oppfylle disse løftene.

Bjørnafjorden Fremskrittsparti er garantisten for null eiendomsskatt i den nye kommunen.

Bjørnafjorden Arbeiderparti, og også andre partier i opposisjonen, har riktignok gitt uttrykk for at de er imot innføring av denne usosiale skatten.

På Askøy, utenfor Bergen, lovet derimot Arbeiderpartiet før valget i 2015 at de ikke skulle innføre eiendomsskatt. Etter valget var tonen en annen.

En knallrød koalisjon bestående av Ap, Askøylisten, SV, Rødt og MDG (en ikke ulik konstellasjon vi kan få i Bjørnafjorden) gjorde at Ap valgte å bryte sitt løfte om å innføre eiendomsskatt i kommunen.

Stem på det partiet som lover deg minst, er et uttrykk jeg har hørt og alltid likt.

Jo lenger listen over løfter, økte ytelser og goder er, jo større blir kostnadene til kommunen – og regningen til kommunens innbyggere.

Bjørnafjorden Fremskrittsparti lover sjelden mer enn vi kan holde, og før hvert eneste valg presenteres et politisk regnskap hvor du som velger kan se hvordan vi har fulgt opp løftene vi har gitt.

Handlekraft – hvor vi setter det viktigste først.

Det er selvfølgelig ikke bare på punktet eiendomsskatt et politisk lappeteppe vil strekke strikken i forskjellige retninger i en ny kommune.

Resultatet av en koalisjon med store forskjeller i ideologisk og politisk standpunkt fra KrF, Venstre og Senterpartiet til Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og MDG, ikke minst potensielt også Rødt, er ikke løsningen for en ny kommune som skal bruke minst en periode på å bygge opp et godt grunnlag for fremtiden.

Både økonomisk, organisatorisk og politisk bør vi søke stabilitet og handlekraft.

Vi må sikre valgfrihet blant private, ideelle og kommunale aktører innenfor barnehager, eldreomsorg og andre velferdstjenester for å dekke individuelle ønsker og behov best mulig.

Stem Fremskrittspartiet og Terje Søviknes lokalt!

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..