Kategorier
Blogg

Fremskrittspartiet står for valgfrihet

Fremskrittspartiet står på enkeltindividets side i partipolitikken. Det betyr ikke at vi er egoister som utelukkende ønsker å fremme egne økonomiske interesser, eller interessene til «de rike» (eller arbeidsgivere som vi liker å kalle dem). Meningen er rett og slett valgfrihet.

Husker du den gangen du bare kunne se på NRK, og medlemskap i Arbeiderpartiet nesten gikk i arv? Dette er noe av hva Fremskrittspartiet aktivt har jobbet mot, og 16.desember 1981 ble kringkastingsmonopolet brutt. I 1988 kom det ny lov om nærkringkasting, støttet av blant annet FrP i Stortinget, som gjorde at både TV3 og TV Norge startet sendinger.

FrP har blitt latterliggjort for å fjerne forbudet mot lakrispiper og tillate proffboksing i Norge. Noen mener det er tåpelig å bruke tid på å fjerne slike forbud, men det som virkelig er tåpelig er jo hvilke ressurser som er blitt brukt på å innføre slike forbud! Hvor mange kjenner du som begynte å røyke etter å ha kjøpt lakrispiper på taxfree etter en sydentur?

Vårt standpunkt er å skape mest mulig frihet for enkeltindividet. Det er ikke frihet til å velge hvis man kun har ett valg. Enten det er barnehage, skole eller eldrehjem. Når det er konkurranse om tilbudet får vi også flere muligheter for individet. Vi ønsker fremdeles at barnehage, skole og eldrehjem skal være en mulighet for alle gjennom statlig finansiering, men mener at også privat og ideelle tjenesteytere kan bidra til flere valgmuligheter.

Når FrP setter individet i fokus mener vi det, og vi tror ikke at mer statlig styring gir større individuell frihet – heller tvert imot. Vi tror på at menneske er i stand til å gjøre egne og gode valg for seg selv og sine familier.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..