Kategorier
Lokalpolitikk

Bergen må bli en «ja-kommune»

Saken BA skriver om at komite for miljø- og byutvikling i Bergen vil avvise forslaget om å la Ole Bull Scene bygge takterrasse viser en særdeles manglende evne til å støtte næringslivet i Bergen sentrum. Bergen trenger en endring til å bli en «ja» kommune.

Hvis Bergen ønsker å tiltrekke seg både næringslivet og mennesker til Bergen sentrum bør byens politikere støtte Sølvi Rolland, og Ole Bull Scene, sitt fantastisk flotte forslag om å gi bergenserne en oase på toppen av byen.

Med Rolland sin innovative og stødige hånd på rattet, som har gjort Ole Bull Scene til en suksess, kan vi sikkert forvente oss mer enn bare en takterrasse med vin- og ølservering. Når hun i tillegg gir forsikring om at det ikke er til sjenanse for naboene, og ikke er synlig fra bakken, er det merkelig at ikke kommunens politikere er positive til dette forslaget.

I FrP-kommunen Os ville Terje Søviknes trolig jublet over en lignende ide fra en av kommunens aktører. Faktisk har kommunen allerede en restaurant med takterrasse midt i sentrum av Osøyro, og den er til og med synlig fra bakkeplan. Bergen kan lære noe av nabokommunen, og Fremskrittspartiet er et «ja-parti». I hvert fall når det kommer til næringsliv, og private aktører sin vilje til å satse og investere.

Hvis byrådet går baklengs inn i et møte hvor de kan bidra til en ny, attraktiv møteplass i sentrum, med stor betydning for kulturlivet, gjør de ikke den jobben som politikerne er satt til å gjøre. Vi ønsker oss en «ja» kommune, som vil støtte næringslivet i byens sentrum. Ikke et byråd negativt til private aktørers satsing.

Signert

Thomas Flesland,
3.kandidat Bergen FrP

Thorstein Skårnes,
12.kandidat Bjørnafjorden FrP

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..