Kategorier
Innvandring

Nordmenn først?

Mye av utfordringene med å integrere innvandringen, som mange politikere og den rike middelklassen særlig ønsker velkommen, faller på de fattigste i samfunnet. Det er velferdsordninger både fra det offentlige og private som spises opp av masseinnvandringen.

Fattigdommen i Norge øker i takt med innvandringen.

Heldigvis klarer enkelte i Tyskland å ikke miste gangsynet, og setter tyskere først – slik også tyske politikere som Merkel burde gjort, men ikke gjør. Slik som mange norske politikere burde sette nordmenn først, men ikke gjør.

Inntil nylig hadde grupper av unge migrerende menn albuet seg fremst i køen, sier en tysk alenemor til tre barn til avisen The New York Times. De gangene fikk hun gjerne ikke med mat hjem til sine barn.

«Vi har arbeidet og betalt skatt i dette landet; våre foreldre bygget det opp, sier Marianne Rymann, 62, også i kø. «Hvordan kan det være at vi er vendt bort, og de som nettopp har kommet, får det de trenger?»

Enkelte områder er nå så tett befolket med innvandrere at man er en minoritet i eget land. Det er skoler hvor flertallet av elevene er innvandrerbarn, og får så lite kontakt med majoritetssamfunnet at det vil bli et problem for integreringen.

Det er skremmende hvor lite respekt mange europeiske politikere har for sin egen befolkning, og fortsetter å trykke på for å gjøre det enklere å migrere. Alt på bekostning av de fattigste i samfunnet.

Politikere sitter på toppen av samfunnet og sier at samfunnet skal klare det. De nederst i samfunnet skriker fordi de ikke tåler byrden som legges på deres skuldre. Det er farlig for samfunnet når de med makt ikke lytter.

Vi må gjøre som de tyske matbankene og sette nordmenn først.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..