Kategorier
Blogg

Har du lyst til å le av Adid Raja (V) sin sykemelding?! Les her!

Har du lest saken om at Abid Raja fra Venstre er blitt sykemeldt etter å ha blitt utskjelt av partileder Trine Skei Grande? Har du blitt forbannet over at politikere sykemelder seg for enkelt, eller hatt lyst til å le? Ikke bli forbannet. Ikke le. Dette er enkelt.

Se gjennom situasjonen en gang til. Du sitter med betrodde kollega, og politiske motstandere, med sjefen din på høyttaler. I en situasjon hvor du helst ikke vil tape ansikt og være tøff for å få gjennomslag for dine saker får du gjennomgå på det sterkeste.

Trine Skei Grande sier selv at «det gikk en kule varmt».

Hadde jeg sittet i et viktig møte hvor sjefen min skjelte meg ut, håper jeg at jeg ville taklet det. Her og nå kan jeg sikkert være tøff nok til å si at jeg ville det, men hva om…

Psyken til folk er forskjellig, og spesielt i en presset situasjon hvor vi skal oppnå resultater. Og spesielt det å bli uthengt i plenum. Hvordan vi takler en situasjon vet vi bare når vi selv står i den.

Så ikke le av Abid Raja. Ikke bli sur på ham, eller andre politikere, fordi de sykemelder seg. Bli sur på media, fordi de lager store overskrifter ut av det – fremfor å la syke mennesker få være i fred. Ikke minst legger de det frem mest mulig tabloid for å få klikk.

Om du leser dette Abid, så ønsker jeg deg god bedring!

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Ett svar på “Har du lyst til å le av Adid Raja (V) sin sykemelding?! Les her!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..