Ole Paus hånet FrP-politikere i Bergen domkirke

Det gode hatet er noe jeg har lært meg å leve med etter at jeg ble medlem av Os FrP. Det handler om at når Ole Paus eller andre som tilhører til «rettroende» med «de riktige svarene» generaliserer og håner høyresiden.

Da «må vi tåle det», eller får høre tanker om at dette kanskje er noe vi har påført oss selv? Kanskje det vi helt nede på medlemsnivå burde begrense Sylvi Listhaug sine utspill, så ville jo ting bli bedre?

«Når dette liksom skal være kremen i Frp, hvordan er da de øvrige i partiet?», spurte Ole Paus i Bergen Domkirke.

Samme Listhaug fikk (nok en) reprimande fra norsk politisk venstreside da hun pekte på kirken og sa den var blitt en støttespiller for venstresiden, og kirken selv tok avstand fra at de var blitt politisert i sine uttalelser og holdninger. Likevel inviterte de Ole Paus, og lot hans spørsmål henge i luften. Han er jo en frittstående artist som snakker for seg selv?

Og hva er ikke sant med det han sier, ble jeg spurt om? Joda, Fremskrittspartiet har sine råtne egg i ledelsen, men det er vi da ikke alene om? Giske, Grande, Jonas sine høner og andre underbetalte utenlandske arbeidere. Lysbakken sin pengebruk på egne gode formål og venner i regjering.

La han uten synd kaste den første stein! Eventuelt, la alle som vil kaste stein på FrP virker som et nytt bud i Den Norske Kirke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..