Kategorier
Innvandring

Man skulle vært hellig islamsk kriger, slik blir det NAV-penger av

Norge brødfør på islamister, mens de glemmer sine egne. Mohyeldeen Mohammad mister NAV-støtten først etter å ha rømt fra Norge for å unngå en rettssak om trusler.

Årlig svindles det 100 milliarder i trygd, skatt og avgifter. Samtidig renner det ut flere hundretalls millioner i andre enden til kriminelle – også de på flukt fra politiet.

Heldigvis fikk Per Sandberg (FrP), som vikarierende justisminister, satt en stopper for dette i 2017. Alt for lenge etter at det burde vært gjort noe med.

Det norske systemet er tillitsbasert, men tilliten forsvinner fort når vi ser at mennesker med psykisk utviklingshemning må dokumentere at de fremdeles har sykdommen – samtidig som en engelskfødt (!) islamist bosatt i Norge ikke får kuttet støtten sin før han er på forsiden av norske aviser på rømmen fra politiet tiltalt for trusler.

At en islamist, avvist i Tunisia og selv salafistiske Saudi-Arabia (!), kan sitte her i Norge i en årrekke med sugerør inn i statskassen viser at vi må trekke nisseluen litt opp av ansiktet.

Jeg mener at alle som er arbeidsfør og ønsker å motta sosialstønad eller andre tilskudd skal ha en aktivitetsplikt og meldeplikt klokken 08:00 hver morgen mandag til fredag. Enten det er bidrag til frivillige organisasjoner eller annet dugnadsarbeid for kommunen.

Jeg mener videre at det skal være mulig for NAV å kutte i støtte hvis personene viser radikale tilnærminger, det være seg islamisme eller nazisme.

Norge skal først og fremst ta vare på sine egne. Ikke alt annet rusk og rask som verden sender oss (og alt for mange vil ta imot med en klem). Til det sender vi ut 34 milliarder årlig – eller 5 år med gratis tannhelse for alle om du vil.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..