Kategorier
Lokalpolitikk

Arbeiderpartiet må aldri komme til makten i Bjørnafjorden kommune

FrP og Høyre kommunen Os får eldreflyktninger til kommunen. Smak litt på ordet: eldreflyktninger. Dette er mennesker som flykter fra dårlig eldreomsorg i kommuner landet rundt for å bosette seg i Os hvor kyniske og umenneskelige (lol) Fremskrittspartiet har styrt sammen med Høyre siden 1999.

Hvorfor blir FrP kalt kyniske?

  1. Fordi vi ønsker å sette Norge og nordmenn foran behovet og ønskene til migranter. Vi ønsker å sikre eldre, som har slitt og jobbet i mange år en verdig alderdom, fremfor å øke andelen innvandrere og flyktninger – som havner på sosialhjelp.
  2. Fordi vi vil kutte i bistand, blant annet til land som Sudan som nå bruker 130 millioner kroner på å kjøpe nye biler til sine parlamentsmedlemmer, som i hovedsak gis for å nå et politisk mål om en prosent av BNP.
  3. Fordi vi mener at det skal lønne seg i være arbeid, og dermed vil kutte i ytelser til de som kan jobbe, og gjøre slik at enkelte tjenester koster det litt mer å benytte seg av – mens du samtidig får beholde mer av lønnen din gjennom skattekutt.
  4. Fordi vi vil la private aktører få lov til å tilby helsetjenester, barnehager og andre tilbud som regnes som offentlige i Norge. Og om de – Gud forby – skulle tjene penger på det, så skal de få beholde de kronene.

Jada, nå er min digitale ferie over og kommunevalgkampen skal sparkes i gang. Jeg skal gjøre mitt for å sparke ifra meg.

Ved forrige valg stod jeg på feil side av veien og ropte sammen med hylekoret mot Høyre og Fremskrittspartiet i Os. Etter å ha bodd fire år i kommunen er jeg veldig sikker på at mitt partibytte var det eneste rette.

Det er med skrekk i øynene at jeg ser hvordan Arbeiderpartiet styrer kommunen hvor jeg vokste opp, Askøy. Med ideologisk tilbakeføring av velfungerende private sykehjem til offentlig drift – bare fordi de mener det skal være slik.

Mitt ideologiske standpunkt har alltid, og vil alltid, være det samme: mennesket i fokus. Staten skal tilby en del tjenester, som vi skattefinansierer (dette er en modell samtlige seriøse partier i Norge er enige om). Om staten finansierer en tjeneste, eller drifter tjenesten selv, er ekstremt uinteressant om tilbudet er tilfredsstillende for brukeren.

Det viktigste er hvilket tilbud som kommer ut til brukeren, og at skattebetalerne betaler minst mulig for mest mulig. Ikke hvilket navn som står på lønnsslippen. Derfor må vi for all del ikke få Arbeiderpartiet, sammen med resten av hylekortet på venstresiden, ved makten i den nye Bjørnafjorden kommune i 2019.

PS. Denne bloggen er ikke finansiert av eiendomsskatt, og det er heller ikke eldreomsorgen eller noen av de andre tjenestene i Os. Behold det slik også i Bjørnafjorden kommune ved å melde deg inn i Fremskrittspartiet i dag.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..