Kategorier
Innvandring

Norge bør kunne være et fristed for tyrkere

Slik nordmenn har reist til Tyrkia for å nyte fred og ro, bør vi nå også åpne oss opp for de som undertrykkes av den islamske diktatoren Erdogan.

Alle som lider under islams undertrykkende makt bør få opphold i Norge og Europa. Ikke minst bør de prioriteres når det kommer til prosesser for oppholdstillatelse. Dette være seg kristne, ateister eller andre minoriteter, som nå undertrykkes under det harde regimet som har vokst opp i Tyrkia ved å lene seg kraftig til islam og nasjonalisme.

Tyrkia er på vei til å bli et nytt Iran, et nytt Irak, altså et nytt islamsk diktatur. Denne gang med røtter som strekker seg inn i Europa. Mennesker har begynt å flykte landet, og økningen i asylankomster til Norge i juni kom i hovedsak fra Tyrkia. Dette bør vi akseptere og åpne opp for.

Det er forståelig at mennesker ønsker å flykte fra slike islamske diktatur, som Tyrkia holder på å bli, og til et fritt vestlig land. Nettopp et slikt land jeg er opptatt av å bevare og forsvare, blant annet ved å advare mot farene som islam fører med.

La oss vise solidaritet med menneskene på flukt fra islam, Erdogan og Tyrkia, og gi disse tyrkerne et trygt sted å ytre seg, og oppføre seg, som frie liberale mennesker.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..