Kategorier
Innvandring

Nei, Norge bør ikke være med i noe relokaliseringsavtale EU forhandler frem, Erna

Nei, Norge bør ikke være med i noe relokaliseringsavtale EU forhandler frem,  statsminister Erna Solberg. Norge er hverken en del av EU eller bør ta ansvar for Merkel og Tyskland, eller Löfven og Sverige, sin hodeløse innvandringspolitikk.

Der Ungarn har feilet i å integrere et par hundre migranter har Tyskland, Frankrike og Sverige alene feilet i å integrere flere hundre tusen migranter. En slik «åpen grense» politikk som er bitt ledet an av Sverige og Tyskland, og delvis også Frankrike, er det som nå gjør at Hellas og Italia kneler.

Eller. Endelig har de reist seg i Italia og står nå rakrygget imot.

Det var Merkel og Tyskland som ville dette. Nå er Europa i en dyp krise i forhold til hva «vi» skal gjøre. For plutselig er det et kollektivt ansvar det disse ultra liberale politikerne har påført Europas befolkning.

Drømmen om det multikulturelle samfunnet tåler ikke den hurtige tilstrømningen fra kulturer så forskjellig fra vår egen. Slike kulturer som gjør at vi savner hjem etter en eller to uker på ferie i et annet land enn vårt eget. «Borte bra, men hjemme best.» Vi søker de som er lik oss selv. Det er i menneskets natur.

Hvorfor enkelte ultra liberalere tror menneskets natur endrer seg hvis de vedtar det politisk er for meg utrolig. Nå går altså Erna Solberg i fellen av å ikke stå med folket – mot Brüssel – og virket alt for positiv til at Norge skal dilte etter «mamma Merkel» i immigrasjonsspørsmålet.

Nei, vi bør ikke ta imot flere migranter fra Italia eller Hellas, hvis det er det som blir bestemt i Brüssel denne uken. Vi må fokusere på retur av dem som allerede er her, og ikke har beskyttelsesbehov.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..