Kategorier
Blogg

Opposisjonen må snart ta hensyn til Norges tredje største parti

Fremskrittspartiet blir av mange i opposisjonen fremdeles sett på som pariakaste. Dette til tross for at partiet ved de siste stortingsvalgene har vært Norges tredje største parti, og på de siste meningsmålingene puster Arbeiderpartiet i nakken.

Fremskrittspartiet snakker et direkte og vanlig språk, som mange forstår. Som ett eksempel er det mange som ikke forstår hvorfor opposisjonen i Stortinget ikke ønsker å ta fra fremmedkrigere med dobbelt statsborgerskap det norske passet, uten at det må gå gjennom rettssystemet. De fleste nordmenn ser skrekkeksempelet i saken om Mulla Krekar, som har pågått i årevis og kostet skattebetalerne store summer i offentlige midler for å sikre en mann ettersøkt for krigsforbrytelser hans rettigheter?

Mange forstår heller ikke hvorfor det har foregått en debatt i ukevis om en Facebook-post, som ikke hadde noe med Utøya å gjøre, men likevel ble knyttet til terrorangrepet. Selv en av de pårørende har reagert på bruken av tragedien og måten opposisjonen har hamret løs på tidligere justisminister Sylvi Listhaug til det endte med at hun måtte trekke seg. Listhaug måtte altså gå ut av regjering for å tilfredsstille opposisjonens selvfølelse.

Velgerne har sagt ifra hva de synes om opptreden til venstresiden. Over 20% oppslutning til FrP på de to siste målingene som er kommet ut, og 3400 nye medlemmer på de ti dagene saken har vært i media – og flere kommer. Et blomsterhav ble sendt til Listhaug, men også det ble høvlet ned av opposisjonen som en rasistisk og hensynsløs handling – slik det virker som de mener alt regjeringspartiet gjør og sier handler om.

Fremskrittspartiet er Norges tredje største parti. Det er ikke noe tvil i mitt sinn om at vi kommer til å befeste plassen som det nest største partiet om trenden fortsetter hvor det som er Norges minste parti på Stortinget skal trekke i trådene om hevnlysten ovenfor en enkelt statsråd, samtidig som opposisjonen tror de kan presse FrP ut av både Stortinget og regjering.

Sannheten er at Norge har behov for et innvandringskritisk parti. Vi har behov for et parti som belyser de utfordringene som følger med masseinnvandring. De sakene som nå også journalister i VG, Dagbladet og andre landsdekkene aviser har begynt å melde om, som det i flere år har stått om på blogger og nettaviser som Document.no, Human Rights Service og Reset – men som unisont har (og fortsatt blir) avvist som legitime kilder.

Samtidig er Fremskrittspartiet så mye mer. Vi har mennesker som brenner for eldreomsorgen, som Bård Hoksrud, og et ønske om å gi eldre en verdig alderdom. De som ønsker et styrket politi og forsvar, og de som vil sikre arbeidsplasser gjennom å gi gode forhold for næringsdrivende. Ikke minst slike som Roy Steffensen som jobber for fokus på yrkesfaglig utdanning, og gode undervisningstilbud. For å nevne noe! Individet står høyt i kurs hos FrP. Det betyr ikke at vi setter individet på bekostning av behov. Heller tvert imot.

Det norske folket har funnet en plass til Fremskrittspartiet i Norge. Denne plassen bør opposisjonen akseptere, og begynne å møte partiet på en seriøs og god måte fremfor å kreve at vi skal bli politisk korrekt og si de samme tingene som alle andre sier. Mange vil ikke ha ting pakket inn i glanspapir. De vil ha ærlig og direkte tale, om det så er med skrivefeil.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..