Kategorier
Blogg

And now to something completely different

Luftig og sprø står det på chipsposen fra Sørlandschips av type rømme, vårløk og sort pepper. Det mener jeg fint kan oppsummere ukens debatt om debatten også. Derfor tenkte jeg å oppsummere litt annet som har skjedd denne uken.

På onsdag ble Tone Trøen ny stortingspresident, og dermed er det nok en kvinne i toppen på norsk politisk toppsjikt. En særdeles positiv trend, selv om noen blodfeminister på 80-tallet kanskje angrer seg litt i dag.

Finansminister Siv Jensen, og regjeringen, har friskmeldt norsk økonomi! Ikke minst har budsjettkonferansene kommet i gang på Hurdalssjøen hotell kommet i gang, denne gangen også med Venstre på laget.

Ketil Solvik-Olsen melder om at det fremdeles er kult med en samferdselsminister fra Fremskrittspartiet. Årevis med vedlikeholdsetterslep er kraftig redusert, og snudd til en positiv trend. Dette samtidig som norske entreprenører får jobbene, og skaper arbeidsplasser!

Ketil Solvik-Olsen.png

Fiskeriminister Per Sandberg har ikke sagt veldig kontroversielt på lenge! Heller tvert imot.

Per Sandberg.png

Jon Georg Dale, som er jordbruksminister, kan, via Sunnmørsposten, melde om at jordvernet er på vei mot å nå målet for 2017. For første gang på flere år ser det ut til at omdisponeringen av dyrket jord ikke overstiger grensa på 4.000 dekar per år.

Ikke minst er Åse Michaelsen, Norges første eldreminister, omtrent like aktiv på sosiale medier som en del eldre som hun representerer er. Noen ville kanskje foretrukket en slik justisminister i stede?

Uansett, det skjer mer i verden enn Sylvi Listhaug. Selv har jeg forsøkt å sitte litt på fingrene denne uken, selv om det er har kommet noen drypp. Og med det ønsker jeg en riktig god start på helgen! Min anbefaling for en god start på helgen er Monty Python sin beklagelse til politikere.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..