Kategorier
Blogg Innvandring

Churchill ville vært hatet av dagens venstreside

Winston Churchill advarte gjennom store deler av 30-tallet mot Adolf Hitler, og tysk aggresjon ute å bli lyttet til av den styrende politiske eliten. Han advarte også mot «de fryktelige forbannelser av muhammedanismen». Dette ville nok gjort Churchill langt på vei hatet av dagens politiske venstreside som islamofob.

Det er referert fra et møte mellom Otto von Bismarck og Churchill den 19.oktober 1930 at Churchill mente Hitler og hans følgere ved første mulighet ville tilegne seg makten ved militærkupp. Følgene av å ikke lytte til hans advarsel om nazismen vet vi det historiske resultatet av i dag.

I dag 75 år siden tungtvannsaksjonen, som hadde som mål å stoppe produksjonen og utsendelsen av tungtvann ved Norsk Hydros fabrikk på Vemork ved Rjukan i Telemark, og som betegnes som en av de mest vellykkede, ble gjennomført. De involverte i aksjonen bidro trolig til at Tyskland, og Adolf Hitler, ikke fikk bygget en atombombe før de allierte. Noe som kunne vært avgjørende for krigens utfall.

Aldri mer, sier vi, men dårlige politiske valg, og en naiv og liberal holdning mot det totalitære, er med på å gi grobunn for at slike krefter får vinne grunn og får fremgang. Vi ser dette over hele Europa. Islam utgjør den største trusselen i Norge, og flere andre land i dag. Advarselen ble gitt av Winston Churchill allerede i 1899 da han som ung soldat og journalist skrev følgende:

«How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries, improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live.

A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement, the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property, either as a child, a wife, or a concubine, must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.

Individual Muslims may show splendid qualities, but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilization of modern Europe might fall, as fell the civilization of ancient Rome.»

Winston Churchill døde 24.januar 1965. I dag ville han vært hatet for å ytre seg så hardt, og så kritisk mot islam, og dens utbredelse i Europa. Vi er likevel noen som fremdeles ser ham som en fremsynt mann, og velger å lytte til hans advarsel – slik han en gang advarte mot fascismen. Forhåpentligvis vil ikke dagens situasjon eskalere like mye som den gjorde 1.september 1939 da Tyskland angrep Polen før vi reagerer og agerer.

Av Thorstein Skårnes

Født 3.februar 1983 i Bergen. Vokste opp på Askøy, og er i dag bosatt i Os kommune. 1.vara til kommunestyret i Bjørnafjorden for Fremskrittspartiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..